RECIPE: ŠPALDOVÉ KOBLÍŽKY JAKO OD BABIČKY ♥

pondělí, května 08, 2017

Krásný den všem :)

Jako malá, jsem se po koblížcích mohla vždy utlouct. Jen byly vždy opravdu syté a hlavně mastné, rozhodla jsem se tedy, zkusit jejich o poznání lehčí variantu a to ze špaldové mouky. Opravdu mě mile překvapily, jelikož chutnají naprosto božsky. ♥

INGREDIENCE:
1,5 hrnku špaldové mouky
1 vejce
1 vanilkový cukr
lžíce třinového cukru, nebo 2 lžíce medu
130 ml mléka
špetka soli
olivový olej na smažení

POSTUP:
V míse si smícháme vejce, mléko a všechny sypké suroviny a pořádně promícháme. Těsto je spíše hustší palačinkové. 

Rozehřejeme vetší vrstvu olivového oleje na pánvi a lžici nabírame kousky těsta a druhou lžicí těsto stáhneme do oleje. Koblížky smažíme zvolna po všech stranách.

Usmažené koblížky odkládáme na papírový ubrousek a stále teplé je posypeme skořičí či vanilkovým cukrem. Dobrou chut. ♥


Věřím, že se Vám dnešní recept líbíl a zavzpomínali jste díky němu se mnou na své děství. :) 

S láskou, 
Maky ♥

You Might Also Like

8 komentářů

  1. mňam!!! Vypadá to lahodně.
    http://valinice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc ♥ Taky to skvěle chutná. :)

      Vymazat
  2. Koblížky miluju, můžu se po nich utlouct takže rozhodně zkusím i zdravější variantu ♥ vypadají vážně mňamózně a ty čokoládová srdíčka jako krásná sladká tečka jsou strašně roztomilá a je vidět, že koblížky byly dělané s láskou :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu ti moc dvojče moje :* ♥ určitě vyzkoušej, jsou fakt moc dobré. :)

      Vymazat
  3. Ty vypadají nádherně... určitě budou moc dobré :)

    OdpovědětVymazat
  4. Awwww, to vypadá úžasně, uplně jsem na ně dostala chuť. Musím si recept uložit a určitě zkusím. :)


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, chutnají skvěle. ♥ A jsou opravdu lehké. :)

      Vymazat

Moc si vážím každého komentáře od Vás ♥

FITFOODHEALTHY - Copyright © 2016

All rights reserved.

Don't use my pictures and text without asking for permission.

Thank you.